2022-09-28

Öppet hus 8 oktober!

Lördagen den 8/10 klockan 11-15 har vi öppet hus för nyfikna och intresserade. Klass 9 kommer att sälja korv och fika. Kom och kika på vår fina skola, prata med föräldrar, barn och personal och ta en korv eller en kaffe :)

Välkomna!

ÖPPET HUS 8 MAJ 12-15

ÖPPET HUS OCH TRÄDGÅRDSDAG på Drottningholmskolan – Waldorfskolan på vackra Lovön

Söndag 8 maj 2022 Kl 12-15

Fika och varmkorv finns på skolgården!
Föräldrar och personal finns på plats och svarar på frågor.

VARMT VÄLKOMNA!

(Vi har lediga platser i några klasser!)

Visa Drottningholmskolan på Google Maps.

Med buss

Busshållplatsen heter Kanton.
SL:s turlista

Åker du från Brommaplan kan du ta alla bussar med nummer som börjar på 300 utom 323, samt buss 176 och 177.

Från andra hållet kan du ta alla bussar mot Brommaplan.

Adress:

Drottningholmskolan
Skolallén 3
178 93 Drottningholm

5/2 kl 10-13 • Öppet hus på Drottningholmskolan!

Lördagen den 5 februari håller vi öppet hus kl 10-13 med informations- och frågestund och bjuder på fika ute på skolgården. Det finns lediga platser i några klasser, så passa på att komma förbi och bekanta er med vår fina skola.

Varmt välkomna!

En mysig morgon i advent

Den 29/11 hade vi adventsfirande i Drottningholms vackra slottskyrka, med sång och mys i den underbara miljön. Sedan promenerade elever och lärare tillsammans genom slottsparken till skolan och satte igång med dagens lektioner.