2022-06-29

ÖPPET HUS 8 MAJ 12-15

ÖPPET HUS OCH TRÄDGÅRDSDAG på Drottningholmskolan – Waldorfskolan på vackra Lovön

Söndag 8 maj 2022 Kl 12-15

Fika och varmkorv finns på skolgården!
Föräldrar och personal finns på plats och svarar på frågor.

VARMT VÄLKOMNA!

(Vi har lediga platser i några klasser!)

Visa Drottningholmskolan på Google Maps.

Med buss

Busshållplatsen heter Kanton.
SL:s turlista

Åker du från Brommaplan kan du ta alla bussar med nummer som börjar på 300 utom 323, samt buss 176 och 177.

Från andra hållet kan du ta alla bussar mot Brommaplan.

Adress:

Drottningholmskolan
Skolallén 3
178 93 Drottningholm

5/2 kl 10-13 • Öppet hus på Drottningholmskolan!

Lördagen den 5 februari håller vi öppet hus kl 10-13 med informations- och frågestund och bjuder på fika ute på skolgården. Det finns lediga platser i några klasser, så passa på att komma förbi och bekanta er med vår fina skola.

Varmt välkomna!

En mysig morgon i advent

Den 29/11 hade vi adventsfirande i Drottningholms vackra slottskyrka, med sång och mys i den underbara miljön. Sedan promenerade elever och lärare tillsammans genom slottsparken till skolan och satte igång med dagens lektioner.

Öppet hus – ett välbesökt evenemang

Drottningholmskolans öppna hus som hölls den 16/10 blev en härlig tillställning, med korvgrillning (ja, korven gick åt snabbt!) och rundvandring i skolan för nyfikna. Krispig höst i den soliga klara luften och glada miner – det här kommer vi att göra fler gånger! Håll utkik här på hemsidan för datum, eller följ @drottningholmskolan på Instagram!