2017-11-17
header_fritids_large.jpg

Fritids

Om fritids

Fritidshemmet bedriver sin verksamhet i nära samarbete med skolan och med waldorfpedagogik som grund. Vår vision är att skapa en hemlik miljö där barnen kan andas ut efter skoldagen, och vi prioriterar därför tid för fri lek, utevistelse och eget skapande. Stor vikt läggs vid att ge barnen möjlighet att utveckla sin sociala kompetens och sin inre kraft i en lugn och trygg miljö.

Ute erbjuder vi lek på skolans stora natursköna tomt med buskar, äppelträd och gungor och inne får barnen möjlighet att utforska olika naturmaterial såsom lera, bivax och ull enligt en återkommande veckorytm.

Kalendarium fritids

Se bilder från fritids

Vid mellanmålet, som är helt ekologiskt/biodynamiskt, får barnen chans att fylla på ny energi genom en lugn stund tillsammans. Vi serverar smörgås, yoghurt, flingor, gröt, ägg, frukt och örtte.

Ansökan om plats görs via Ekerö kommuns hemsida.

Kontaktuppgifter:

Fritids tel. 08 – 560 407 71